6. junij 2008

Wayne W. Dyer: VERJEMITE IN VIDELI BOSTE


Knjiga, ki Vas bo zagotovo navdušila. Avtor v njej zapiše, da v svojem življenju vidimo in doživljamo natanko tisto, kar verjamemo. Če verjamemo v pomanjkanje in nemoč, bomo živeli v pomanjkanju in nemoči, če verjamemo v spremembo, rast in obilje, bomo rasli in prejeli prav vse, kar potrebujemo. Ko je človek odprt in nenavezan, ko prebudi intuitivno polovico svojega bitja, postane prevodnik za univerzalne ideje in ustvarjalnost. Če bomo sprejeli in v svojem življenju uporabili modrosti iz knjige, se bomo spremenili. V svoje notranje vesolje bomo priklicali obilje, ki nima meja, našli bomo svojo samouresničitev.
Dr. Wayne Dyer je znova ustvaril navdihujočo knjigo, v kateri raziskuje osebno preobrazbo s pomočjo vizualizacije - in nas uči, da lahko tisto, v kar verjamemo, tudi udejanjimo. Pisanje, prežeto z duhovitostjo in sočutjem je polno tudi anekdot in zgledov.


Avtor je s to knjigo znova ustvaril navdihujočo knjigo, v kateri raziskuje osebno preobrazbo s pomočjo vizualizacije misli in nas uči, da lahko tisto, v kar verjamemo, tudi doživimo. Kot eden najbolj navdihujočih posameznikov našega časa nas opogumlja, da poiščemo oporo v sebi, se dvignemo na raven večjega samozavedanja.
Kako vam knjiga lahko pomaga na vaši osebni poti? Naučili se boste sprejemati nove zamisli, spoznali boste pomen osebne preobrazbe, naučili se boste, kako obogatiti sebe in svoje življenje.
"Obilje je univerzalno načelo, ki ga mnogi ljudje ne spoznajo, ker si ga narobe razlagajo. Mislijo, da pomeni posedovati stvari in se truditi, da bi jih dobili še več. Obilje pa v resnici pomeni razumevanje, da sta naša večnost in naše vesolje neskončna. Je drugačen način gledanja. "


Preberi več na: https://www.juliadoria.com/default.cfm?Jezik=Sl&Kat=041404&Artikel=683

p
Slovenska izd., 4. natis, Ganeš, 2004; 209 str.

Ni komentarjev: