27. avgust 2008

Esther in Jerry Hicks: PROSITE, DANO VAM JE : naučite se uresničiti svoje želje

Ko se s pomočjo knjige uskladite z energijo miru in ljubezni, pridete do moči Izvora, da lahko uresničite svoje želje, prikličete Dobro-Bit, pritegnete bogastvo tja, kjer je prej bilo pomanjkanje ter imate dostop do božanskega vodstva prek pravih ljudi in situacij. Tako deluje Izvor in ker izvirate in Izvora, to zmorete tudi vi.

Berite pazljivo in prebrano takoj uporabite. Ko spremenite pogled na stvari, se stvari, ki jih gledate, spremenijo. Videli boste in izkusili popolnoma nov svet, kako se spreminja pred vašimi očmi. Svet je ustvarila Izvorna Energija, ki želi, da se ponovno povežete z njo in živite v radosti Dobro-Biti.

Nekaj mnenj o knjigi:

"Preprosta in razumljiva, ena od najmočnejših knjig, ki sem jih kdaj prebral. Kar najdete v njej, vam lahko popolnoma spremeni življenje. In vse je podano s toliko ljubezni. Knjiga je pravi zaklad."
(Neale Donald Walsch, avtor knjige Pogovori z Bogom)

"Že deset let sem velika oboževalka Abrahamovih učenj. Izredno so pomagala meni in moji družini."
(Christiane Northrup, M. D., avtorica knjige Žensko telo, ženska modrost)

"Veličastna knjiga. Z ženo že vrsto let uživava ob tem globokem in izjemno praktičnem nauku. Verjamem, da bo koristila tudi vam. Priporočila sva jo vsem svojim prijateljem."
(dr. John Gray, avtor knjige Moški so drugačni, ženske tudi)

Ara, 2008; 352 str.

Ni komentarjev: