27. avgust 2008

Uschi Ostermeier-Sitkowski: IZBOLJŠAJTE VID! : Do zdravih oči po naravni poti

Knjiga vam bo odprla oči, kako izboljšati in ohraniti dober vid za vse življenje.

Zakaj se oči ne zacelijo same?
Strokovnjaki za oči so spoznali, da se ljudem, ki začnejo nositi očala ali leče, vid pogosto še dodatno poslabša. zato so razvili metode in vaje, s katerimi lahko učinkovito izboljšamo svoj vid.

Zakaj so vaje za oči tako pomembne?
S praktičnimi vajami v tej knjigi se naučite zavestneje ravnati s svojimi očmi. Preprečite lahko njihovo preobremenjenost, sčasoma zmanjšate slabovidnost in tako za vedno ohranite sposobnost jasnega vida.

Učinkovit program vaj
V knjigi je razloženih več kot 50 vaj za razbremenitev oči, zmanjšanje slabovidnosti in občutljivosti na svetlobo ter vaje za zdravljenje škiljenja in astigmatizma. Tehnike sproščanja, pravilna prehrana in drugi nasveti vas bodo naučili, kako lahko dodatno izboljšate sposobnost svojih oči.

P.S. Ena od možnosti odpravljanja dioptrije so tudi rastrska očala. Več o tem si lahko preberete na spletni strani http://www.umetnostna-obrt.com/.

O avtorici:
Uschi Ostermeier-Sitkowski je zdravilka, vaditeljica joge in učiteljica pravilnega načina gledanja. Že vrsto let vodi svojo ordinacijo in organizira začetne in nadaljevalne tečaje ter seminarje doma in v tujini.
Učila International, 2003; 129 str.

Ni komentarjev: