27. avgust 2008

Christopher Markert: BOLJŠE ŽIVLJENJE BREZ OČAL : Vaje za izboljšanje vida po metodi dr. Batesa

Ta knjiga vsebuje "paket" praktičnih navodil, ki so lahko razumljiva in jih lahko brez težav uporabljate. Lahko vam pomagajo izboljšati vaš fizični in psihični vid. Obenem se vam bo povečala sposobnost za jasno razmišljanje in uživanje v bolj zdravem in prijaznem življenju. Skoraj na vseh življenjskih področjih vam lahko to znanjne poamga pri boljši porabivaše energije in tako odpira vrata v lepšo prihodnost.

Takoj, ko boste knjigo prebrali in uporabili enostavna navodila, boste svoje izboljšano stanje jemali kot nekaj samo po sebi umevnega.

Od metod, ki so tu opisane, lahko med drugim pričakujete sledeče:

Lažje se boste telesno in duševno sproščali in se tako izognili vsakodnevnim stresom. Namesto, da bi se po nepotrebnme ukvarjali s preteklostjo ali prihodnostjo, boste poskušali kar največ izvleči iz sedanjosti. Postalo vam bo jasno: pot skozi različne okoliščine usmerjate vi sami. Vaš spomin in vaša sposobnost miselnih predstav se bosta izboljšala.

P.S. Ena od možnosti odpravljanja dioptrije so tudi rastrska očala. Več o tem si lahko preberete na spletni strani http://www.umetnostna-obrt.com/.

Mavrica, 1997; 145 str.

Ni komentarjev: