25. oktober 2008

Dang Yi: ZDRAVJE NA KROŽNIKU

Knjiga Zdravje na krožniku nam ponuja tisočletna spoznanja Kitajske, kaj in kako jesti za zdravo in dolgo življenje v tretjem tuisočletju.

Svetovno znana kitajska avtorica dr. Dang Yi, profesorica pekinške univerze in predavateljica na številnih evropskih ter ameriških univerzah, je zapisala tisočletna spoznanja tradicionalne kitajske medicine o hrani kot zdravilu, v sozvočju z dosežki zahodne znanosti. Vsebina obeta boljše počutje, več zdravja, daljše življenje + 100 originalnih receptov.


Izvleček kazala:

- Zgodovina kitajske funkcionalne prehrane
- Trenutni položaj funkcionalne prehrane v kitajski medicini
- Teorija tradicionalne kitajske medicine v odnosu na kitajsko funkcionalno hrano
- razvrstitev kitajske funkcionalne hrane
- priznana hrana in zdravila na Kitajskem
- Uporaba funkcionalne prehrane


Knjigo lahko kupite v spletni knjigarni

Forma 7, 1999; 133 str.

Ni komentarjev: