25. julij 2011

Donna Eden in dr. David Feinstein: ENERGIJSKA MEDICINA ZA ŽENSKE

Knjiga obravnava uravnavanje telesnih energij za okrepitev zdravja in vitalnosti. Osnovno načelo knjige je, da lahko s spreminjanjem vibracij v svojem telesu spremenite delovanje njegove kemije in mi pomagate, da se prilagodi. Telo lahko prilagodimo, če spremenimo njegove energijske navade. ( str. 4) Več o energijski medicini lahko dobite na spletu http://www.energymedicineforwomen.com/ .


V TKM ( tradicionalni kitajski medicini) so telesno zdravje vzdežavali z akupunkturo in drugimi metodami, s katerimi so ohranjali zdravje energetskih polj. V nekaterih kitajskih provincah si zdravniku plačal, če si bil celo leto zdrav zdrav, nasprotno pa, če si zbolel, zdravnik ni dobro skrbel zate in zato si ni zaslužil plačila.


Elektromegnetne frekvence so veliko učinkovitejše od kemičnih signalov, saj se premikajo s hitrostjo 300.000 km/s, kemični signali pa s hitrostjo 1 cm/s. Poleg tega, trdi Donna Eden, se veliko podatkov v kemičnih signalih izgubi, ker se veliko energije porabi za nastajanje in razpad kemičnih vezi.

Skratka, v knjigi boste našle vaje, ki vzpodbudijo vaše energije, da ponovno vzpostavijo ravnovesje v telesu in veliko praktičnih nasvetov. Podrobno je obdelana menopavza, ki je bila v Ameriki dolgo obdobje tretirana kot bolezensko stanje in s tem je bila ženskam narejena velika škoda.

Gnostica, 2011, 318 str.

1 komentar:

Tilen pravi ...

Treba si prebrat še kaj o tem to me je vedno zanimalo.